Pečeme se sladidlem

Pečeme se sladidlem

Diabetici si také mohou sladkou tečku po obědě.

Ráda bych jen poradila při pečení cukroví nebo všeobecně moučníků pro diabetiky.

Možná se vám již stalo, že jste se s radostí pustili do pečení, ale pak vám z toho vyšlo něco nechutného.

Pozor:
Různá sladidla a že je jich na trhu poměrně dost druhů, mají také různou sladivost. Proto si dobře přečtěte složení a návod a upravte podle typu.
Dokonce některá sladidla nejsou vůbec určena na pečení. Nesnesou větší teplotu a pak se může stát, že vám těsto zhořkne. Používejte výhradně sladidla pouze na pečení. 

Docela mám ráda na pečení Sladidlo 4:1 AN sladidlo 4 x sladší. Použití je: 1 lžička sladí jako 4 lžičky cukru (tedy je-li v receptu 100g cukru, použijete 25g sladidla).
Není špatné ani StarLinea 300g nebo Sypké sladidlo na bázi steviol-glykosidů.
Na krémy používám Diafan, který je tekutý, ale skvěle se s ním pracuje.

Jestli máte i vy nějaká jiná vyzkoušená sladidla, podělte se s námi. Na trhu jich je opravdu hodně.

 

 

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 90 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

2 Comments

  1. Na pečení používám StarLinea, doporučené od diabetologa. Hodí se hlavně do kynutých těst, kde potřebujeme jen málo cukru. Do piškotových těst přidávám i trochu cukru, jinak by těsto špatně vzešlo.

  2. Děkuji moc za typ, to využiji.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>